Menej je viac - veta, ktorú každý z nás pozná dokonale a neraz sme sa presvedčili o tom, že to je aj  naozaj tak. Platí to aj pre našu novú kolekciu drevených hodín. Hodiny sú navrhnuté v jemných líniách čiar a kruhov a tak pôsobia veľmi čistým a elegantným dojmom.

Drevené minimalistické hodiny sú vyrábané z HDF dosky, ktorá je mimoriadne tvrdá a je zložená z vlákien na báze dreva, ktorá sa vyrába lisovaním pod veľkým tlakom a teplotou. Tento materiál je mimoriadne odolný voči poškodeniu a v západnej časti Európy sa radí medzi jeden z najobľúbenejších materiálov na výrobu dekorácií či nábytku.

Krásny materiál s dreveným vzorom v spojení s ladnými líniami a čistými prvkami - je zaručene dokonalá kombinácia na stvorenie našej novej kolekcie minimalistických hodín.

 

  

Základné nástenné hodiny z novej kolekcie sú v tvare štvorca a kruhu.

KRUH - Kruhy patria medzi najstaršie z geometrických symbolov a nástenné hodiny v tvare kruhu sú ideálny pre tých, ktorý neustále smerujú k sebarealizácii. Kruh je rovnako symbol prirodzeného poriadku a chráni pred chaosom a nepredvídateľnosťou. Kruh je rovnako symbolom vnútorného aj materiálneho bohatstva. Nemá začiatok ani koniec – preto predstavuje symbol večnosti či nekonečna. Tento tvar hodín sa dokonalé hodí do interiéru so zaoblenými hranami čím sa vytvorí dokonalá súhra dizajnu.

ŠTVOREC - Geometrický tvar štvorca symbolizuje nemennú dokonalosť, bezpečie či vyváženosť protikladov. Hodiny v tvare štvorca svojimi pravými uhlami a rovnomernými proporciami naznačuje stabilitu a poriadok. Štvorec, rovnako ako kruh, je považovaný za dokonalý útvar.

 

  

Hodiny vyrábame zo šiestych základných vzorov a to: dub, biela, čierna, orech, buk a javor. 

 

   

Môžete si vybrať jednovrstvové alebo drevené hodiny, ktoré sú zložené z dvoch HDF dosiek. Týmto spôsobom sa môžete pohrať pri výbere toho správneho dreva a doladiť si vzhľad hodín podľa svojich predstáv.

 

  

Pri tvorbe dizajnov sme sa hrali s líniami čiar pričom sme sa stále sústredili na základný štvorec alebo kruh.

   

NAŠA NOVÁ KOLEKCIA HODÍN Z HDF

  

1. Ako prvé z našej novej kolekcie drevených nástenných hodín vznikli tieto hodiny, ktorých základ tvorí štvorec a čísla sú nahradené vyrezanými čiarami, čo dotvára jemné línie hodín:

2. Ak nutne potrebujete aby hodiny mali čísla, v rovnakom dizajne sa nesú aj tieto dvojvrstvové hodiny, ktoré namiesto čiaročiek majú klasické čísla:

3. Tieto elegantné hodiny sa hodia do miestnosti v akomkoľvek štýle. Pomocou výberu tej správnej farebnej kombinácii, hodiny ľahko zladíte s interiérom:

4. Tieto hodiny sú doposiaľ u vás zatiaľ najobľúbenejšie a zaznamenali sme pri tomto type aj najvyšší predaj, takže sa z nich teší už množstvo z vás a možno aj práve vy:

5. Keďže vzor hodín s rímskymi číslicami je naozaj veľmi obľúbený, navrhli sme ich ešte v tejto verzii, ktorá sa nám osobne páči ešte o trošku viac:

6. Dokonalá súhra tvaru štvorca a jemných tenkých línií čiar v podobe rímskych čísiel - tieto hodiny jednoznačne zaujmú každú vašu návštevu:

7. A ako posledné z dvojvrstvových drevených hodín sú tieto, ktoré sú vzhľadovo obdoba predchádzajúcich:

 

Okrem dvojvrstvových nástenných hodín, všetky návrhy hodín predávame aj ako základné jednovrstvové, kde si môžete rovnako vybrať vzor hodín aj farbu ručičiek:

 

 BONUS

 

Dominantou celej novej kolekcie, sú tieto nadrozmerné nástenné hodiny z dreva, ktoré vyrábame v dvoch veľkostiach a to 80 cm a 100 cm. Ak chcete aby hodiny tvorili podstatnú časť miestnosti, týmito hodinami očaríte každého a zároveň elegantným a jedinečným spôsobom doladia interiér v ktorejkoľvek miestnosti:

 Takto vyzerajú veľké nástenné hodiny s rímskymi číslicami v reálnej podobe:

SPÔSOB AKO BALÍME HODINY SI MÔŽETE POZRIEŤ 

TU:

 

 Tip na záver: Pri výbere nástenných hodín je potrebné brať do úvahy aj farbu stien. Tmavé kúsky oveľa viac vyniknú na svetlých stenách.

 

      Monika Bočkajová | Sentop s.r.o

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist