• Nové
nástenných hodín vyrobených z dubového dreva.
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva -...
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva -...
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva -...
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva -...
nástenných hodín vyrobených z dubového dreva.
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva - Štvorec I SENTOP MAS008
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva - Štvorec I SENTOP MAS008
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva - Štvorec I SENTOP MAS008
Drevené hodiny na stenu z dubového dreva - Štvorec I SENTOP MAS008

Drevené hodiny na stenu z dubového dreva - Štvorec I SENTOP MAS008

Sentop

Naše drevené nástenné hodiny sú vyrobené z dubového dreva, ktoré je známe svojou odolnosťou a trvácnosťou. Každý kus nástenných hodín je vyrobený na a ručne dokončovaný na Slovensku so zameraním na detaily a kvalitu spracovania. Ich jedinečný dizajn v sebe spája moderný štýl s prírodnými prvkami, čím sa vytvára skutočne výnimočný kúsok.

Veľkosť
Farba
  • AMBER
  • HONEY
  • DARK
MAS008_1
58,33 €

Informácie o výrobku

Prírodný materiál – tieto ručne vyrábané okrúhle nástenné hodiny sú vyrobené z prírodného dubového dreva. Nástenné hodiny vyrábame a dokončujeme ručne na Slovensku (EU). Skutočná farba výrobku sa môže mierne líšiť vzhľadom na prirodzenú štruktúru prírodného dubového dreva. Každé hodiny sú jedinečné, pretože každý kus dreva je unikátny s odlišnou štruktúrou, kresbou a farbou dubového dreva.

Žiadne tikanie - mechanizmus týchto štýlových nástenných hodín je absolútne tichý, takže vás nebude sprevádzať žiadne nepríjemné tikanie. S nástennými hodinami, ktoré majú plynulý chod sekundovej ručičky, si môžete vychutnať dobrý spánok a relaxáciu alebo pokojné pracovné prostredie. Nástenné hodiny z dubového dreva sú ideálne do každej miestnosti, napríklad do obývačky, kuchyne, jedálne, hosťovskej izby, vstupnej haly alebo do priestoru kaviarne, knižnice či kancelárie.

Jedinečný dizajn - v modernej obývačke, rustikálnej kuchyni, detskej izbe alebo minimalistickej vstupnej hale si môžete zavesiť jedinečné nástenné hodiny v jedinečnom štýle v prvotriednej kvalite. Štýl týchto krásnych drevených hodín je ideálny aj do vidieckeho domu alebo na zimnú terasu. Kombinácia prírodného dreva s čiernymi elegantnými hodinovými ručičkami vytvára krásny moderný a zároveň minimalistický dizajn.

Okamžite pripravené na zavesenie - súčasťou balenia je klinec na zavesenie, takže tieto krásne drevené nástenné hodiny môžete okamžite a jednoducho zavesiť na stenu. Nástenné hodiny sú vybavené kvalitným quartzovým strojčekom, ktorý je tichý a netiká. Tieto dubové nástenné hodiny zaistia navždy presný čas a zvýraznia vašu interiérovú stenu. Sú vhodné do akejkoľvek miestnosti v dome ako je obývacia izba, kuchyňa či spálňa.

Okrem ich estetickej hodnoty majú naše drevené nástenné hodiny aj vysokú funkčnosť. Sú vybavené presným hodinovým mechanizmom, ktorý zaručuje presnosť a spoľahlivosť.

Výhody produktu:
- Vyrobené a ručne dokončené v našej dielni na Slovensku.
- Bezpečné balenie s darčekom z našej výroby ku každej objednávke.
- Tichý strojček a plynulý chod hodinových ručičiek bez efektu tikania.
- Prírodné dubové drevo vysokej kvality.
- Elegantný, moderný a nadčasový dizajn.

Technické informácie:
- Materiál je prírodné dubové drevo (škárovka).
- Hodinové ručičky sú čiernej farby vyrobené z kovu (Rozmery: sekundová - 16 cm, minútová - 14 cm a hodinová - 11 cm).
- Hrúbka dreva je 2 cm.
- Hodiny majú na zadnej strane na strojčeka háčik, takže hodiny jednoducho zavesíte na klinec, ktorý je súčasťou balenia.
- Hodinový mechanizmus je skrytý v dreve zo zadnej strany, takže z perspektívy nie je viditeľný.
- Tužková batéria AA 1.5 V nie je súčasťou balenia.
- Nástenné hodiny sú kompletne zmontované, stačí vložiť batériu a zavesiť na stenu podľa priloženého návodu.

Poznámky:
- V dôsledku rozdielov v rozlíšení obrazovky sa farby môžu mierne líšiť v závislosti od nastavení vašej obrazovky. Vnímanie farieb ovplyvňuje okrem iných faktorov aj interiér a jeho osvetlenie. Skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť v dôsledku prirodzenej textúry prírodného dreva.
- Nástenné hodiny sú vhodné len na vnútorné použitie. Nie sú vhodné do exteriéru ani do príliš vlhkého prostredia.

Ako vyrábame naše nástenné drevené hodiny?
Prírodné dosky z masívneho dreva sú rezané frézou na požadovaný tvar a veľkosť. Každý surový rezaný kus nástenných hodín je potom ručne dokončený, rezaný, brúsený, čistený, leštený, farbený, lakovaný a starostlivo kontrolovaný. Kvalitný strojček QUARTZ montujeme spolu s čiernymi kovovými ručičkami. Všetko ešte raz skontrolujeme, aby sme sa uistili, že nástenné hodiny fungujú perfektne. Hodiny starostlivo zabalíme do kartónovej krabice s polystyrénom a ochranou hodinových ručičiek, aby sme zaistili bezpečný transport priamo k vám domov. K zásielke priložíme ďakovnú kartičku, malý darček a montážny návod. Všetko je pripravené a vyrobené špeciálne na vašu objednávku.

Detaily produktu

8585061700202

Produkty v rovnakej kategórii: 8

Recenzie Všetky recenzie

Súhrn

0

(0 Recenzie)

Ak chcete filtrovať recenzie, vyberte riadok nižšie.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Pridať recenziu môžu iba používatelia, ktorí si produkt už kúpili.

Zatiaľ nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Product added to wishlist